Om os

StudieXpressen.dk slog dørerne op i 2006 med den vision, at gøre skolerejser/grupperejser til Berlin billigere. Siden da har mange tusinde unge mennesker nydt godt af de billige priser til specielt Berlin, men også Hamborg, Prag, Amsterdam, Krakow og Flensborg, som sidenhen er kommet på programmet.

Idémanden bag StudieXpressen.dk, Kasper Rønnow har en baggrund som skolelærer. Allerede i seminarietiden begyndte han at få interesse for ungdomsdomsrejsebranchen, da han som frivillig medhjælper begyndte at bruge sine efterårsferier på WYSTC (World Youth and Student Travel Conference). En international konference for ungdomsrejseindustrien, som med tiden førte til at job hos arrangøren af konferencen, FIYTO (Federation of International Youth Travel Organisations). Det gav Kasper Rønnow et solidt kendskab til ungdomsrejsebranchen indefra.

I 2002 møder Kasper Rønnow ejeren af A&O Hotels and Hostels, Oliver Winter. De to knytter et nært venskab og i 2004 flytter Kasper til Berlin og begynder at arbejde for A&O som international salgschef. I begyndelsen af 2006 flytter Kasper som 30 årig hjem til København og starter fra sin lejligheden på Nørrebro StudieXpressen.dk med Københavns Pædagogseminarium som første kunde.

I år kan StudieXpressen.dk så fejre 10 års jubilæum takket være en stor trofast kundekreds og de mange nye grupper vi hvert år sender til henholdsvis Berlin, Hamborg, Prag, Amsterdam og Krakow.